Amerika Başkanlık Seçimi Bağımsız Adaylarından Robert Kennedy Jr'un Beynine Bir Kurtçuk Girdi!

1963’te Dallas’taki suikastte hayatını kaybeden Başkan John Fitzgerald Kennedy’nin yeni ve ABD başkanlık seçimlerinin bağımsız adayı Robert Kennedy Jr. Kafatasına giren bir kurtçuğun beyinin bir bölümünü kemirip yemesi nedeniyle çok ciddi sağlık sorunlarıyla karşılaştı.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Başkan Kennedy’nin kardeşi ve o da suikast kurbanı Robert Kennedy’nin oğlu olan 70’li yaşlardaki Robert Kennedy Jr. Beynindeki parazitin tetiklediği rahatsızlıklar nedeniyle çok zor günler geçirdi. “New York Times” gazetesi haberini Robert Kennedy Jr’ın bir boşanma davasında verdiği ifadeye dayandırdı. Buna göre, 2012 yılında doktorlar onun beynine bir kurtçuğun girdiği teşhisini koydular. Kurtçuk daha sonra ölmüştü.

 

Ancak Bu kurtçuk nedeniyle Robert Kennedy Jr’da hafıza sorunları ortaya çıktı. Yakın çevresi, Robert Kennedy Jr’ın Afrika, Güney Amerika ve Asya’yı kapsayan bir gezi sırasında bir parazit sorunuyla karşılaştığını doğruladı.

 

Çevresi,”10 yıldan fazla bir süre önce yaşanan bir olay bu. Bugün hem fiziki, hem de akıl sağlığı son derece iyi” bilgisini verdi. Bitmedi; Robert Kennedy Jr ayrıca cıva zehirlenmesi yaşadı. Bu da nörolojik sorunlara yol açabilir.