Amerika'da Dev Piton Yılanının Karnından Çıkanlar Uzmanları Şaşırttı!

Amerika'nın Florida eyaletinde görev yapan uzman Zoolog ve yılan bilimciler yaptıkları araştırmada dev bir piton yılanının karnını keserlerken, yılanın karnının içinden çıkanlar hayrete düşürdü. 

 

Amerika'nın Florida eyaletinde görev yapan uzman Zoolog ve yılan bilimciler yaptıkları araştırmada dev bir piton yılanının karnını keserlerken, yılanın karnının içinden çıkanlar hayrete düşürdü. Amerika'nın Florida eyaletinde görev yapan uzman Zoolog ve yılan bilimciler yaptıkları araştırmada dev bir piton yılanının karnını keserlerken, yılanın karnının içinden çıkanlar hayrete düşürdü. 

 

Haberler'den Barış Yahya Çinçin'in haberine göre, Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde görev yapan yılan uzmanları, laboratuvarlarına getirilen dev pitonun midesini açtı. İçeride büyük bir canlının olduğunu tahmin eden uzmanlar, karşılarında koca bir timsah bulmaları nedeniyle şaşkın şaşkın birbirlerine baktı. Dünya genelinde birbirinden zehirli ve ölümcül yılanlar var. Bu yılanlar arasında yer alan piton yılanı ise zehrinden çok, yutma gücü ve saniyeler içerisinde avını öldürmesiyle ünlü.

 

dev piton yilaninin midesinden cikanlar soke etti

 

FLORİDA'DAKİ MERKEZE GÖTÜRDÜLER

 

ABD'de Florida eyaletinde çalışmalarını yürüten bir grup yılan uzmanı, merkezlerine getirilen yılan üzerinde inceleme yapmaya başladı. Yılan uzmanları karnındaki şişten şüphelendikleri yılanın midesini açmaya karar verdi.

 

KOCA BİR TİMSAH ÇIKTI

 

Yılanın midesinden koca bir timsah çıkması, araştırmacıları şaşkına çevirdi. İçeride büyük bir yaratıkla karşılaşmayı beklediklerini belirten uzmanlar, bu denli büyük bir timsah çıkmasının ise kendilerine de sürpriz olduğunu dile getirdiler.