Amerika'da İnanılmaz Cinayet! Anne Kız Bir Olup Babayı Öldürdüler!

ABD’nin Indiana eyaletinde geçen hafta 29 yaşında Ashley Jones adındaki bir kadın, cinayet, öldürmeye teşebbüs, soygun ve komplo iddialarıyla tutuklandı.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Hikaye inanılacak gibi değil.

 

Ashley Jones’un annesi Marsha Allen’in ikinci eşi olan 52 yaşındaki Harold Allen 2022 Aralık’ında bir gece ölüverdi. Hiçbir hastalığı yoktu. Yetkililer bu ani ölümde bir kuşkuya rastlamadılar.

 

Dosya kapatıldı ve ana-kız geçen 19 Eylül’e kadar hiç rahatsız edilmeden hayatlarını yaşamaya devam ettiler. O gün anne, yani Marsha Allen polisi arayıp bir soygun ihbarında bulundu. Birileri evine girip mücevherlerini ve silahlarını çalmıştı.

 

Polis soygunu iki erkeğin gerçekleştirdiğini belirledi. Marsha Allen ifadesinde soygunu kızının planladığından kuşkulandığını söyledi. Çünkü silahların bulunduğu kasanın şifresini sadece o biliyordu.

 

amerika da inanilmaz cinayet anne kiz bir olup babayi oldurduler

 

Bu ifade doğrulandı ama soygunu yapan iki erkekten biri bombayı patlattı: 2022 Aralık’ında ölen Harold Allen’ı karısı Marsha Allen içeceğine antijel koyarak zehirlemişti!

 

Polis hemen Marsha Allen’ın telefonuna el koydu ve anne-ile kız arasındaki mesajları buldu. Bu mesajlarda iki kadın Harold Allen’ı nasıl zehirleyerek öldüreceklerinin planlarını konuşuyorlardı.

 

Ashley Jones sonunda internetten antijel siparişi verdiğini kabul etti ama o kimyasal maddeyi üvey babasının, yani Harold Allen’in içeceğine annesi Marsha Allen’ın karıştırdığını söyledi.

 

Bu itiraf üstüne polis Marsha Allen’ı gözatına almadı. Ama kızının tutuklandığı gün evinde ölü bulundu! Polis henüz ölüm nedenini açıklamadı.