Amerika Huron Gölü Üzerinde Bir UFO Daha Vurdu! Pentagon Basın Toplantısı Düzenleyecek!

Amerika Birleşik Devletleri'nde yer alan Huron Gölü üzerinde F-22 savaş uçaklarının bir UFO daha düşürdüğü açıklanırken, Pentagon'un konu ile ilgili basın toplantısı düzenleyeceği açıklandı. 

 

Amerika Birleşik Devletleri'nde yer alan Huron Gölü üzerinde F-22 savaş uçaklarının bir UFO daha düşürdüğü açıklanırken, Pentagon'un konu ile ilgili basın toplantısı düzenleyeceği açıklandı. Amerika Birleşik Devletleri'nde yer alan Huron Gölü üzerinde F-22 savaş uçaklarının bir UFO daha düşürdüğü açıklanırken, Pentagon'un konu ile ilgili basın toplantısı düzenleyeceği açıklandı. 

 

CNN’den Oren Liebermann ve Kylie Atwood’un haberine göre; Amerika 12 Şubat 2023 pazar günü öğleden sonra Huron Gölü üzerinde bir UFO vurduklarını açıklarken, askerlerin bölgeye yönlendirildiği ifade edildi. Cuma günü Alaska hava sahasında vurulan UFO’nun ardından ikinci UFO Cumartesi günü Kuzey Amerika hava sahasında Kanada semalarında vurulurken, bu üçüncü vurulan UFO oldu. UFO’ların Amerikan F-22 savaş uçakları tarafından vuruldukları açıklandı.

 

Demokrat Parti’den Elissa Slotkin yaptığı açıklamada operasyonlarda görev alanları kutlarken attığı tweette “Bu UFO’ların ne olduğu ve amaçlarının neler olduğu konusunda hepimiz meraklanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

Pentagon düşen UFO’lar ile ilgili basın toplantısı düzenleneceğini açıklarken, yeni açıklamalar merak konusu oldu.

 

Pentagon UFO'nun vurulduğunu doğruladı!

 

Pentagon’dan yapılan açıklamada sekizgen şeklindeki bir UFO’nun F-16’lar tarafından vurulduğu doğrulanırken, bunun bir askeri tehdit olarak algılanmadığını, güvenli uçuş trafiği için tehdit olduğu için vurulduğunu açıkladı.

 

Pentagon’dan yapılan açıklamada “Bunun kesinlikle bir askeri tehdit olarak algılanmadığı ama uçuş trafiğini etkilediği için ortadan kaldırıldığı” söylenirken “Şimdi ekibimiz bu UFO’dan kalanları kurtarmaya gidiyor. O’ndan kalanları kurtarıp daha fazlasını öğrenmek istiyoruz” ifadeleri kullanıldı. Pentagon bu cismin Cumartesi günü Montana semalarında görülüp, hava sahasının kapatılmasına neden olan obje ile aynı olduğunu da söyledi.

 



Etiketler: