Amerikalı Milyarder Kadın Tesla Aracına Yanlış Manevra Yaptırınca Gölete Düşüp Boğuldu!

Angelo Chao bir uluslararası nakliye şirketinin patronuydu ve kendisi gibi dolar milyarder olan Jim Breyer’in eşiydi. 3 yaşında bir oğulları vardı. Donald Trump yönetiminde Ulaştırma Bakanı olan Elaine Chao’nun kızkardeşiydi.  Ayrıca, Cumhuriyetçi Parti’nin Senato’daki Grup Başkanı Mitch McConnell’in yengesiydi.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

10 Şubat akşamı Teksas’ın Austin kentindeki malikanesinde 7 arkadaşıyla yemek yedi.  Malikanede büyük bir reziansın yanı sıra 10 odalı bir konuk evi, gölf ve basketbol sahaları, yüzme havuzu ve 12 atın yaşadığı bir çiftlik vardı. Geniş araziye bir çok gölet de yapılmıştı.

 

Saat 23.30 sıralarında biten yemekten sonra Angela Chao  konuk evinde kalacak olan arkadaşlarına  iyi geceler diledi ve malikanesine döndü. O gece hava hem soğuk, hem karanlıktı. Yürüyerek evine dönmek yerine,”Model X” Tesla arabasını kullanmaya karar verdi. Yola çıktıktan birkaç dakika sonra, arkadaşlarından biri ondan bir “İmdat” çağrısı aldı. Panik içindeydi.

 

Angela Chao aracın ön sistemleri yerine arka sistemlerini çalıştırmış ve bir gölete düşmüştü. Yardım ekipleri hızla kaza yerine ulaştı ama kurtaramadılar. Araç göletten çıkarıldığında Angelo Chao’nun cansız bedeniyle karşılaştılar. Boğularak ölmüştü.



Etiketler: