Amerikalı Milyonerin Çılgın Projesi! Hep Genç Kalmak Ölümsüzlüğe Ulaşmak!

Bryan Johnson birkaç yıldır hayatını bir projeye adadı: Hayatın doğal sürecini değiştirmek, bünyesinin yaşlanmasını her ne pahasına olursa olsun durdurmak.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Johnson, “Braintree” adlı internetten ödeme sistemi şirketinin kurucusu. Şirketi 2013’te 800 milyon dolara “Paypal”e sattı. Şimdi sadece ebedi gençliğin ve ölümsüzlüğün peşinde koşuyor. Hiçbir şeyi rastlantıya bırakmıyor. Hijyen koşullarını son noktasına kadar zorluyor: Beslenme, uyku, diş sağlığı, dermatoloji tedavisi… Hepsi hesaplı, hepsi kalem kalem günlük yaşama uyarlanmış durumda…

 

Johnson birkaç gün önce gençleşme programını uyglamaya başladıktan bu yana yüzündeki değişiklikleri paylaştı. 46 yaşındaki adam 2018, 2023 ve 2024’teki fotoğraflarını bir arada yayınladı. Altına da şöyle yazdı: “Ben bile kendimi tanıyamıyorum… Geçiş ve dönüşüm aşamasındayım.” Sosyal medyadaki tepkiler biraz karışık oldu: “Yaşlanmayı durdurmaya çalışıyor ama daha hızlı yaşlanıyor. 2018’de bugüne göre çok daha iyi görünüyordu.”

 

Johnson bu tepkilere pek aldırmadı ve 3 fotoğrafını kapsayan bir anket düzenledi: “Fiziki olarak tavan yaptığımı bu fotoğrafların hangisi gösteriyor?” Cevaplar pek hoşuna gitmese gerek: “X” platformunda oy kullanan 43 bin 972 kişinin yüzde 51,3’ü “Bu gençleşme programına başlamadan önceki, yani 2018’deki fiziğiniz en iyisiydi.”



Etiketler: