Amerikalı Youtuber MrBeast Toprak Altında Tabutta 7 Gün Kaldı!

Gerçek adı Jimmy Donaldson olan ve videolarında “MrBeast” lakabını kullanan 213 milyon takipçiye sahip Amerikalı youtuber toprak altındaki bir tabutta 7 gün geçirdi.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Donaldson bu delice deneye, ünvanını korumak için giriştiğini gizlemedi. Cenazelerin konulduğundan biraz daha geniş olan şeffaf tabuta yiyecek ve su alarak giren youtuber, elbette yeraltında yaşadıkları canlı olarak aktarmak ve kaydetmek için kamera yerleştirmeyi unutmadı.

 

9 ton toprakla örtülen tabutta yeryüzüyle iletişim kanalları ve internet de bulunuyordu. Alınan onca önleme rağmen bu deneyinden psikolojik olarak çok etkilenen youtube yıldızı yeryüzüne çıktığında gözyaşlarına boğuldu. Tek tesellisi: Kendisine ait olan yer altında kalma rekorunu yenilemesi. 2021’daki ilk deneyinde yer altında, tabutta 50 saat geçirmişti.

 

amerikali youtuber mrbeast tabutta toprak altinda yedi gun kaldi

 

Donaldson, youtube macerasına 2012 yılında başladı. O zamanlar 13 yaşındaydı. 2017’de “100 bine kadar sayıyorum” videosu on binlerce kez izlendi, böylece üne kavuştu. Ondan sonra bir dizi iddialı deneye girişti. Ama kazancından epey de bağış yaptı. Örneğin, son olarak, Afrika’da 500 bin kişiye içme suyu sağlayacak 100 kuyunun açılmasını finanse etti.

 

Şimdi bir medya imparatorluğunun başında. Youtube kanalları ayda 3-5 milyon dolar reklam geliri sağlıyor. Bu da onu dünyanın en popüler ve en zengin youtuberi yapıyor.

 

Bu kadar para getirince, diri diri gömülmeye değer!