Amine Gülşe Özil İkinci Bebeğine Hamile!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken ve oyuncu Amine Gülşe ve Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Mesut Özil çiftinden mutlu bir haber gelirken, Gülşe'nin ikinci bebeğine hamile olduğu belirtildi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken ve oyuncu Amine Gülşe ve Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Mesut Özil çiftinden mutlu bir haber gelirken, Gülşe'nin ikinci bebeğine hamile olduğu belirtildi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü manken ve oyuncu Amine Gülşe ve Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Mesut Özil çiftinden mutlu bir haber gelirken, Gülşe'nin ikinci bebeğine hamile olduğu belirtildi.

 

İkinci bebeğine hamile!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken ve oyuncu Amine Gülşe ve Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Mesut Özil çiftinden mutlu bir haber gelirken, Gülşe'nin ikinci bebeğine hamile olduğu belirtildi. Daha önce yaptığı açıklamalarda kızına kardeş düşündüklerini belirtmiş "5 çocuk sözümüz var" demişlerdi. Amine Gülşe'nin, ikinci bebeğine hamile olduğu öğrenildi. 

 

amine gulse nin ikinci bebegini hamile oldugu belirtildi