Ana Shine Türkiye'ye Geliyor! Ünlü DJ'lerle Çalışacak!

Uzun yıllar ünlü moda markaları için podyuma çıkan ama gönlünde yatan şarkıcılık kariyerine yoğunlaşan ünlü model ve şarkıcı Ana Shine, ünlü DJ'lerle yapacağı işbirliği için Türkiye'ye gelmeye hazırlanıyor. 

 

Uzun yıllar ünlü moda markaları için podyuma çıkan ama gönlünde yatan şarkıcılık kariyerine yoğunlaşan ünlü model ve şarkıcı Ana Shine, ünlü DJ'lerle yapacağı işbirliği için Türkiye'ye gelmeye hazırlanıyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı ve manken Ana Shine, ünlü DJ'lerle yapacağı işbirliği için Türkiye'ye gelmeye hazırlanıyor.

 

Türkiye'ye geliyor!

 

Uzun yıllar Gucci, Armani, Dolce & Gabbana, gibi dünyaca ünlü markaların modelliğini yapıp, podyumda yürüyen “En büyük hayalim” dediği müzik kariyeri üzerinde yoğunlaşan güzel şarkıcı ve manken Ana Shine geçtiğimiz aylarda Türk prodüktörlerden Türkiye’de bir proje yapmak için davet almıştı. Ana Shine “Be Yourself” şarkısında DJ Mert Hakan ile “Freedom” şarkısında DJ FunkyC ile yeni bir projeye imza atacak. Başarılı Türk DJ’ler ile bir araya gelen Ana Shine önümüzdeki dönemlerde Türkiye’de bir konser vereceğinin sinyallerini verdi.

 

ana shine surpriz projeler icin turkiye ye geliyor



Etiketler: