Anakadın Kural'ın İnanılmaz Değişimi Sosyal Medyada Gündem Oldu!

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Anakadın Kural olayı ile ilgili gelişmeler devam ederken, Anakadın Kural'ın değişimi sosyal medyada gündem oldu. 

 

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Anakadın Kural olayı ile ilgili gelişmeler devam ederken, Anakadın Kural'ın değişimi sosyal medyada gündem oldu. ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Anakadın Kural olayı ile ilgili gelişmeler devam ederken, Anakadın Kural'ın değişimi sosyal medyada gündem oldu. 

 

muge anli anakadin kural in degisimi sosyal medyada gundem oldu

 

Değişimi gündem oldu!

 

Anakadın Kural yaptığı açıklamada "Elvan benim güzel olmamı istemezdi. Kocam benim güzel giyinebileceğimi bilmiyor. Ben de gayet güzel giyinebilirim." dedikten sonra değişime girerken, yaşadığı değişim ile ilk kez Müge Anlı'ya katıldı. Müge Anlı'da Anakadın yaptığı açıklamada "Allah senden razı olsun Müge Abla. Oturmayı kalkmayı bilen ahlaklı bir şekilde nasıl giyiniliyor herkes görecek. Bundan sonra anasını ağlatacağım bu hayatın. Herkes nasıl güzel giyinilir görecek! Bundan sonra böyle!" ifadelerini kullanırken, değişimi ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte Anakadın Kural'ın değişimi;

 

muge anli anakadin kural in degisimi sosyal medyada gundem oldu