Anıtkabir'de Asker Bülent Ersoy'a Şemsiye Tuttu Kıyamet Koptu!

Anıtkabir'i ziyaret eden Bülent Ersoy'a asker şemsiye tuttu kıyamet koptu.. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sanatçı Bülent Ersoy, dün Ankara'da Anıtkabir'i ziyaret ederken, yağan yağmurdan korunmak için askerin kendisine şemsiye ile eşlik etmesi sosyal medyada yoğun tepkilere neden oldu. Peki sosyal medyada kullanıcılar Bülent Ersoy'a neler söylediler? Cevaplar haberimizde..

 

Anıtkabir'i ziyaret eden Bülent Ersoy'a asker şemsiye tuttu kıyamet koptu.. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sanatçı Bülent Ersoy, dün Ankara'da Anıtkabir'i ziyaret ederken, yağan yağmurdan korunmak için askerin kendisine şemsiye ile eşlik etmesi sosyal medyada yoğun tepkilere neden oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla zaman zaman tepki çeken ünlü sanatçı Bülent Ersoy, dün Ankara'da Anıtkabir'i ziyaret ederken, yağan yağmurdan korunmak için askerin kendisine şemsiye ile eşlik etmesi sosyal medyada yoğun tepkilere neden oldu. Peki sosyal medyada kullanıcılar Bülent Ersoy'a neler söylediler? Cevaplar haberimizde..

 

Sosyal medyada kıyamet koptu! 

 

Bülent Ersoy bugün Ankara’da, Mustafa Kemal Atatürk’ün istirahatgahı Anıtkabir’i ziyaret etti. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarda Anıtkabir ziyaretine tekerlikli sandalye ile gelen ünlü ismin, saygı duruşu için ayağa kalktığı görülüyor. Yağmurlu havada yapılan ziyarette yanındakilerle birlikte bir askerin de Bülent Ersoy’a şemsiye tuttuğu görülüyor. Bu durum ise sosyal medyada tepki topladı. 

 

İşte o an;

 

asker bulent ersoy a semsiye tuttu sosyal medyada kiyamet koptu



Etiketler: