Anne Kız Bot Kombini! Pınar Altuğ Alışveriş Merkezinde Görüntülendi!

Rol aldığı projelerle zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Pınar Altuğ Atacan, önceki gün kızıyla beraber alışveriş merkezinde görüntülenirken, anne kız bot kombini gözlerden kaçmadı. 

 

Rol aldığı projelerle zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Pınar Altuğ Atacan, önceki gün kızıyla beraber alışveriş merkezinde görüntülenirken, anne kız bot kombini gözlerden kaçmadı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Pınar Altuğ Atacan, önceki gün kızıyla beraber alışveriş merkezinde görüntülenirken, anne kız bot kombini gözlerden kaçmadı

 

Başarılı oyuncu Pınar Altuğ Atacan ve kızı Su Atacan, geride bıraktığımız gün İstinyePark'da objektiflere takıldı. Öğle saatlerinde alışveriş merkezine gelen anne-kız birlikte alışverişin keyfini çıkardı. Bir mağazadan çıkarken karşılaştıkları gazetecilerin objektiflerine poz veren Altuğ ve kızı daha sonra muhabirlere teşekkür ederek alışveriş turlarına kaldıkları yerden devam ettiler. Anne-kızın bir örnek botları ise dikkatlerden kaçmadı. 

 

anne kiz bot kombini dikkatlerden kacmadi pinar altug alisveris merkezinde goruntulendi