Annemizi Saklarken Dizisinin Konusu Nedir?

Star TV'de yakında yayın hayatına başlayacak oyuncu kadrosunda Hande Doğandemir, Kutsi, Ece Yaşar, Erdem Kaynarca, Hatice Aslan, Yeşim Ceren Bozoğlu gibi oyuncuların yer aldığı Annemizi Saklarken dizisinin konusunu internette ve sosyal medyada kullanıcılar tarafından sıklıkla aranmaya başladı. Peki Annemizi Saklarken dizisinin konusu nedir? İşte detaylar...

 

Star TV'de yakında yayın hayatına başlayacak oyuncu kadrosunda Hande Doğandemir, Kutsi, Ece Yaşar, Erdem Kaynarca, Hatice Aslan, Yeşim Ceren Bozoğlu gibi oyuncuların yer aldığı Annemizi Saklarken dizisinin konusunu internette ve sosyal medyada kullanıcılar tarafından sıklıkla aranmaya başladı. Peki Annemizi Saklarken dizisinin konusu nedir? Son dönemde başarılı işlere imza atan Star TV televizyonunda çok yakında yayın hayatına başlayacak oyuncu kadrosunda Hande Doğandemir, Kutsi, Ece Yaşar, Erdem Kaynarca, Hatice Aslan, Yeşim Ceren Bozoğlu gibi oyuncuların yer aldığı Annemizi Saklarken dizisinin konusunu internette ve sosyal medyada kullanıcılar tarafından sıklıkla aranmaya başladı. Peki Annemizi Saklarken dizisinin konusu nedir? İşte detaylar..

 

annemizi saklarken dizisi konusu nedir

 

Annemizi Saklarken dizisinin konusu nedir?

 

Henüz çocuk sayılacak yaşta ilk bebeğini kucağına alıp, arkasından iki tane daha doğurmuş olan; şimdilerde ise Nişantaşı'nda tanınmış bir moda atölyesinde özel müşteri asistanı olarak çalışan Handan (Hande Doğandemir), Zerrin ve Dündar Demir'in evlilik yıldönümleri için evlerine elbise provasına gitmeye başlar. Bu sürede Dündar'ın (Kutsi) ilgisini çeken Handan'ın ve çocuklarının hayatı, Zerrin ve Dündar'ın evlilik yıldönümü partisinden sonra değişecektir.