Aralık'ta Netflix'de Neler Yayınlanacak?

 Dünyanın En Büyük Yapım Şirketlerinden Biri Olan Netflix, İzleyicileri Nefes Kesen Yapımlarla Buluşturmaya Devam Ediyor... Netflix Aralık Takviminde Neler Var?

 

 

 

-Sıcak Kafa (2 Aralık)

İletişim yoluyla yayılan bir salgının pençesindeki distopik bir dünyada, hastalığa bağışıklık kazanmış olan dil bilimci Murat Siyavuş acımasız bir kurumun hedefi haline gelir.

Başroldekiler: Osman Sonant, Şevket Çoruh, Hazal Subaşı

Yaratıcılar: Mert Baykal 

 

-Ateşböceği Yolu: 2. Sezon  ( 2 Aralık)

İki sıkı dost olan Tully vve Kate birbirinden hem iyi hem de kötü zamanlarda destek olur. Gençliklerinde kurulan bağ 40'lı yaşlarda da sağlamlığını korumaya devam eder.

Söz konusu sıkı dostluklar olunca; Kate de, Tully de yıllardır hiçbir şeyin bunu bozmasına izin vermedi. Ancak tek bir hata onları sonsuza dek ayırabilir mi?

Başroldekiler: Atherina Heigi, Sarah Chalke, Ben Lawson

Yaratıcılar: Maggie Friedman 

 

-Patron Bebek:Noel Sürprizi (6 Aralık)

Yanlışlıkla Noel Baba'nın elflerinden biriyle yer değiştiren Patron Bebek Kuzey Kutbu'nda mahsur kalınca Noel Gecesi karmakarışık bir hal alır.

Başroldekiler: Jp Karliak

 

-Guillermo Del Toro Sunar: Pinokyo ( 9 Aralık)

İnsanlar bazen bilmedikleri şeylerden korkarkar... Oscar ödüllü yönetmen Guillermo del Toro ve ödüllü stop-motion efsanesi Mark Gustafson'ın imzasını taşıyan ''Guıllermo Del Toro Sunar:Pinokyo'' çok iyi bildiğinizi sandığınız bir kahraman hikayesini ekrana taşıyor. Ama aslında hiçbir şey bilmiyorsunuz.

 

-Murdervılle: Noel Baba'yı  Kim Öldürdü? (15 Aralık)

Noel'den enfret eden bir dedektif, Noel'i kurtarmak için bir cinayeti çözmek zorundadır. Neyse ki ünlü stajyerleri, doğaçlama yaparak olayı çözmesine yardım eder.

 

-Kurtarma Operasyonu: Whakaarri Volkanı ( 16 Aralık)

Yeni Zelanda'da 2019 yılında meydana gelen volkan patlamasını konu alan bu belgesel, ilk elden tanıkların anlatımına yer vererek bu ölümcül olayı anbean yeniden yaşatıyor.

 

-Özel Ders (16 Aralık)

 Azra, gençlere yaşam ve ilişki koçluğu yapmaktadır ama yakışıklı yeni komşusu, bildiği doğruları unutmasına neden olur. Ne de olsa terzi terzi kendi söküğünü dikemez.

Başroldekiler: Bensu Soral, Halit Özgür Sarı, Helin Kandemir

 

-Paradıse PD: 4. Sezon (16 Aralık)

Faal bir polis gücüne sahip olmayan kasaba; entrikacı milyarderlerin, kindar sanatçıların, hain yapay zekalarının ve diğerlerinin tehdidiyle karşı karşıya kalır.

 

-Bardo, Bir Avuç Doğrunun Yalan Yanlış Güncesi (16 Aralık)

Meşhur bir gazeteci ve belgesel yapımcısı, masal gibi bir içsel yolculuğa çıkarak geçmişi, bugünü ve kimliği ile hesaplaşır.

Başroldekiler: Daniel Gimenes Cacho, Griselda Sciliani, Ximena Lamadrid

 

-Emily İn Paris:3. Sezon (21 Aralık)

Emily, hayallerindeki iş için taşındığı Paris'te geçirdiği bir yılın ardından kariyeri ve aşk hayatında bir dönüm noktasına gelince geleceğe dair bir karar vermek zorunda kalır.

Başrol: Lily Collins

 

-Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven (23 Aralık)

Rian Johnson imzalı 'Bıçaklar Çekildi'nin' devam filminde Dedektif Benoit Blanc, sıra dışı yeni şüphelilerin dahil olduğu bir gizemi aydınlığa kavuşturmak üzere Yunanistan'a gider. 

Başroldekiler: Daniel Craig, Edward Norton, Janelle Monae

 

-Matilda Müzikali (25 Aralık)

Keskin bir zekaya ve renkli bir hayal gücüne sahip olağanüstü bir kız olan Matilda, kaderini mucizevi bir şekilde değiştirmek için cesaret dolu bir serüvene atılır.

Başroldekiler: Alisha Weir, Emma Thompson, Lashana Lynch

 

-The Witcher:Blood Origin (25 Aralık)

The Witcher'da yaşananlardan bin yıl aşkın bir süre önce, bir elf dünyasında yaşayan yedi dışlanmış karakter, güçlü bir imparatorluğa karşı güçlerini birleştirir.

Başroldekiler: Sophia Brown, Laurence O'Fuarain, Michelle Yeoh 

Yaratıcılar: Declan de Barra, Lauren Schmidt Hissrich

 

-Treason (26 Aralık)

Rus bir casusla yeniden bir araya geldikten sonra tüm hayatını sorgulamak zorunda kalan bir MI6 yöneticisinin gelecek vadeden kariyeri aniden düşüşe geçer.

Başroldekiler: Charlie Cox, Olga Kurylenko, Oona Chaplin 

Yaratıcılar: Matt Charman 

 

-Beyaz Gürültü ( 30 Aralık)

Oscar adayı yönetmen Noah Baumbach imzalı bu absürt komedide bir aile; aşkın ölümle ve havadaki zehirli bir olayla boğuşuyor. Modern bir Amerikan ailesi, gündelik yaşamın sıradan sorunlarıyla boğuşurken aşk ile ölüm gibi evrensel gizemler ve belirsiz bir dünyada mutluluk ihtimali üzerine kafa yorar.

Başroldekiler: Adam Driver, Greta Gerwig, Don Cheadle

 

 

 

 

Kaynak:Netflix 



Etiketler: