Aras Bulut İynemli İle Bige Önal Ayrıldı Mı?

Çukur dizisinde canlandırdığı Yamaç Koçovalı karakteriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'nin yaklaşık 6 yıldır birlikte olduğu meslektaşı Bige Önal ile ilişkisini noktaladığı iddia edildi. 

 

Çukur dizisinde canlandırdığı Yamaç Koçovalı karakteriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'nin yaklaşık 6 yıldır birlikte olduğu meslektaşı Bige Önal ile ilişkisini noktaladığı iddia edildi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'nin yaklaşık 6 yıldır birlikte olduğu meslektaşı Bige Önal ile ilişkisini noktaladığı iddia edildi. 

 

Bige Önal ile Aras Bulut İynemli ayrıldı mı? sorusunun yanıtı merak edilen konular arasında yer aldı. Rol aldıkları yapımlarla dikkatleri üzerine çeken çift hakkında araştırılan soruları sizler için derledik.

 

Aras bulut iynemli ile bige onal ayrildi mi

 

BİGE ÖNAL İLE ARAS BULUT İYNEMLİ AYRILDI MI?

 

Çukur dizisinin sevilen oyuncularından olan Aras Bulut İynemli ile 6 yıldır birlikte olduğu Bige Önal, ayrılma kararı aldı. TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; İynemli ile 6 yıldır beraberlik yaşadığı Bige Önal yollarını ayırma kararı aldı. Aynı ajansa bağlı olarak çalışan iki oyuncu geçen günlerde Göcek'te tatil yapmıştı.