Aras Bulut İynemli Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Aras Bulut İynemli kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Aras Bulut İynemli kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Aras Bulut İynemli kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Aras Bulut İynemli kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

aras bulut iynemli kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Aras Bulut İynemli kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

Aras Bulut İynemli 25 Ağustos 1990 yılında dünyaya geldi. Ailesi de kendisi gibi sanatçı olan İynemli'nin abisi tiyatrocu, ablası ise ses sanatçısı. İstanbul Beşiktaş Anadolu Lisesini tamamlayan oyuncu daha sonra İTÜ Uçak mühendisliği bölümünden mezun oldu. 1990 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Annesi Sevtap İynemli ve babası Cengiz İynemli'dir. Orçun ve Yeşim adlarında kardeşleri vardır. Beşiktaş Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Uçak Mühendisliği bölümünde lisans eğitimini tamamladı. Henüz öğrenciyken oyunculuk hayalinin peşinden giden Aras Bulut İynemli, 2009 yılında okulunu dondurup Arka Sokaklar dizisi ile kamera karşısına geçti. 2010 yılında Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde Mete Akarsu olarak seyirci karşısına çıktı. 2011 yılında Antalya Televizyon Ödülleri'nde 'En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu' ödülüne layık görüldü. Ardından Muhteşem Yüzyıl, İçerde gibi televizyon dizilerinde başarısını sürdüren oyuncu, Çukur dizisi ile ününe ün kattı. 2017 yılında Yamaç olarak ekrana gelen Aras Bulut İynemli, 4 sezondur başarılı performansı ile dizi severlerin beğenisini topluyor. 2019 yılında rol aldığı 7. Koğuştaki Mucize sinema filmindeki oyunculuğu, kamuoyunda büyük beğeni topladı. 1990 doğumlu olan Aras Bulut İynemli, 2021 yılı itibarıyla 31 yaşındadır. Uzun süredir beraber olduğu oyuncu Bige Önal ile evlenmeyi planladıklarını açıkladı. Aras Bulut İynemli 1.80 metre boyunda, 70 kilo ve başak burcudur.