Aras Bulut İynemli Neden TT Oldu?

Çukur dizisinde canlandırdığı Yamaç Koçovalı karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli, Twitter'da günün en çok konuşulan ismi oldu. Peki neden? İşte detaylar... 

 

Çukur dizisinde canlandırdığı Yamaç Koçovalı karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli, Twitter'da günün en çok konuşulan ismi oldu. Son dönemde rol aldığı projelerde sergilediği oyunculuk performansıyla geniş bir hayran kitlesi bulunan Aras Bulut İynemli hakkında bugün Twitter'da yaklaşık 10 bin tweet atılırken, günün en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Aras Bulut İynemli neden trend topic (TT) oldu? İşte cevabı.. 

 

Menajerimi Ara dizisinde en çok kimi konuk olarak görmek istersiniz? 

 

Star TV'nin yeni yayın dönemindeki iddialı yapımı "Menajerimi Ara" dizisinin resmi Twitter sayfasında düzenlenen ankette "Menajerimi Ara dizisinde en çok hangi oyuncuları konuk olarak görmek istersiniz?" sorusu yöneltilirken Aras Bulut İynemli'nin hayranları konu hakkında 10 binden fazla tweet atarak en çok Aras Bulut İynemli'nin bu dizide konuk olarak yer alması konusunda görüş bildirdiler.