Arayış Dizisi Sema İpek Türktan Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Arayış dizisi Sema İpek Türktan kimdir? Disney Plus'ta yayınlanan Arayış dizisinde canlandırdığı Sema karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu İpek Türktan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki İpek Türktan kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Arayış dizisi Sema İpek Türktan kimdir? Disney Plus'ta yayınlanan Arayış dizisinde canlandırdığı Sema karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu İpek Türktan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki İpek Türktan kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

arayis dizisi sema ipek turktan kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Arayış dizisi Sema İpek Türktan kimdir?

 

İpek Türktan kimdir? İpek Türktan 1981 yılında dünyaya gelmiştir. Günümüzde 42 yaşındadır. Yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Anadolu Leoparı isimli filmdeki performansı ile 32. Ankara Uluslararası Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülü almıştır. Kusursuzlar filmiyle 19. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri’nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü kazanmıştır. Daha önce Çukur, Menajerimi Ara, İyi Adamın 10 Günü, Aile, gibi yapımlarda rol almıştır. Instagram’da ipekturktan ismiyle paylaşımlarına devam eden İpek Türktan’ın bu mecrada 4465 takipçisi bulunmaktadır. Kariyerine Gestt Agency bünyesinde devam etmektedir.