Arda Bektaş Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Arda Bektaş kimdir? Youtube'da yayınladığı makyaj videolarıyla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Arda Bektaş ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Arda Bektaş kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde...

 

Arda Bektaş kimdir? Youtube'da yayınladığı makyaj videolarıyla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Arda Bektaş ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılmaktadır. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Arda Bektaş ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Arda Bektaş kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde...

 

arda bektas kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Arda Bektaş kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir?

 

Arda Bektaş kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu? Arda Bektaş sevgilisi var mı? Ailesi, annesi, insatgram, twitter ve yotube hesabı? Arda Bektaş Sihirli Annem ve oynadığı diziler? Arda Bektaş burun ameliyatı, mukbang ve makyaj videoları? Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak. Arda Bektaş Türk fenomen ve youtuber. Sıra dışı makyaj videoları ile ünlendi ve tanınmaya başladı. Cinsiyet kalıplarını fırça izleri ve darbeleriyle paramparça eden Arda Bektaş Türkiye’de erkek makyaj vlogger’ların ilkidir. Türkiye’nin ilk erkek makyaj youtuber’ı Arda Bektaş cinsiyet rollerini yıkan eğlenceli, keyifli kısmen politik tarzı ile oldukça cüretkar, cesareti ve emeği ile ilgi odağı bir fenomen. Ayrıca Arda Bektaş kadın hakları üzerine, homofobi ve transfobi üzerine paylaşımlarla dikkat çeken fenomenler arasında ilk sırada yerini alıyor.

 

Arda Bektaş 20 Mayıs 2001 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Türkiye’de bir ilki başarrarak 2015 yılında YouTube’da makyaj videoları ve vloglar paylaşan Arda Bektaş sıklıkla makyaj videoları izlemiştir. Makyaj yapmayı doğasında da çok seven Arda Bektaş Türkiye’de erkek olarak hiç makyaj videosu çeken olmadığını görünce, bir kanal açmaya karar verir. 2015 yılıda “Arda Bektaş” adlı youtube kanalı ilk etaplarda kötü tepkiler almaya başlamış olsa da bugün binlerce kişi tarafından takip etmektedir. Türkiye’de ilk defa makyaj videoları çeken bir erkek, ay nasıl olur? Arda Bektaş’ın bu soruya yanıtı ise şöyle: “Toplumsal cinsiyet rollerini yıkarken, bana yapılan saldırılara karşı renklerden yardım alıyorum” demiştir. Arda Bektaş, oldukça genç ve enerjik bir Youtuber’dır. Türkiye’de ilk kez makyaj kanalına sahip olan erkek ünvanına sahiptir. Bu yüzden Arda Bektaş hayatı biraz zor geçiyor. Arda Bektaş babası ve Arda Bektaş annesi bu duruma tepki gösteriyorlar. Fakat ünlü Youtuber, hayallerinden hiç vazgeçmiyor. Her zorluğu göze alarak iyi bir makyaj sanatçısı olmak istediğini belirtiyor.

 

Arda Bektaş doğum tarihi 20 Mayıs 2001’dir. Kendisi lise mezunudur. Arda Bektaş mukbang, makyaj, cilt bakımı ve moda gibi konularda Youtube kanalından yayınlar yapıyor. Yabancı makyaj sanatçılarını kendisine örnek alan cesur vlogger, toplumsal baskılara asla boyun eğmiyor. Üstelik bu konuda farkındalık yaratmak adına harika yayınlar yapıyor, bizde zevkle izliyoruz. Arda Bektaş Youtube kanalında, şu anda 234 bin abonesi var ve bu sayı her geçen gün artıyor. Biz de bu cesaretinden ve çalışma azminden dolayı kendisini kutluyoruz.



Etiketler: