Arda Kural'dan Yıldız Asyalı Açıklaması! Çok Aşıktım!

Geçirdiği zor günlerin ardından iyileşen ve yeniden setlere dönmeye hazırlanan ünlü oyuncu Arda Kural, katıldığı bir programda eski sevgilisi Yıldız Asyalı ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

 

Geçirdiği zor günlerin ardından iyileşen ve yeniden setlere dönmeye hazırlanan ünlü oyuncu Arda Kural, katıldığı bir programda eski sevgilisi Yıldız Asyalı ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ünlü oyuncu Arda Kural, katıldığı bir programda eski sevgilisi Yıldız Asyalı ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

 

Geçirdiği zor günlerin ardından iyileşen ve yeniden oyunculuk yapmaya başlama kararı alan Arda Kural, büyük bir itirafta bulundu.

 

Çok aşıktım!

 

Katıldığı programda Kural, “Yıldız ilk aşkımdı. Aklımda ondan başkası geçmiyordu. Hayatım Yıldız olmuştu, hep onu düşünüyordum. Sette Yıldız, evde Yıldız… Kasıtlı olarak değil ama bizi ayırdılar. ‘Önünüzde parlak bir gelecek var, birbirinizin önünü kesmeyin’ deyip ayırdılar. Çok acı çekmiştim. O günlere ait her şeyi hatırlıyorum ama hatırlamak istemiyorum.” açıklamasında bulundu. 

 

arda kural dan yildiz asyali aciklamasi cok asiktim

 

 



Etiketler: