Arda Kural Sinema Filmi Ä°le OyunculuÄŸa Dönüyor!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Arda Kural, yaptığı açıklamada kendi hayatından kesitler taşıyan bir sinema filmi ile oyunculuÄŸa döneceÄŸini açıkladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Arda Kural, yaptığı açıklamada kendi hayatından kesitler taşıyan bir sinema filmi ile oyunculuÄŸa döneceÄŸini açıkladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Arda Kural, yaptığı açıklamada kendi hayatından kesitler taşıyan bir sinema filmi ile oyunculuÄŸa döneceÄŸini açıkladı. 

 

OyunculuÄŸa dönüyor!

 

Arda Kural, oyunculuÄŸa hayatından kesitler taşıyan bir filmle dönüyor. Ekim ayında seyirciyle buluÅŸacak ‘Yıldızlara Bak’ adlı projede Öykü Gemici ile yer alacak oyuncu, “Bıraktığım ÅŸeyleri geri almak adına oyunculuÄŸa dönüyorum. ‘Yıldızlara Bak’ da bana göre acıdan zevk alışın filmi”  dedi.



Etiketler: