Arda Turan Bayrampaşa'da Samimi İtiraflarda Bulundu! İlk Aşkı Kim?

Arda Turan’ın Bayrampaşa’daki ‘Kakao’ Diyaloğu Gündem Oldu!

 

 

Funda Karayel’in sunduğu ‘İsim/Şehir’ ilk bölümüyle YouTube’da yayın yapan Extra TV’de yayınlandı. Funda Karayel’in ilk konuğu ise ünlü futbolcu Arda Turan oldu. Turan’ın doğup büyüdüğü semt olan Bayrampaşa’da gerçekleştirilen çekimde Funda Karayel merak ettiklerini sordu.

 

 

Bayrampaşa Arda Turan Caddesi'nde başlayan sohbette R.Garrido'nun kaleme aldığı "Bayrampaşa'nın Dahisi" kitabının detayları da konuşuldu. Röportaj yaptığı sırada ganyan bayisini gösteren Arda Turan'ı mahalle bakkalı Fettah Sever fark etti ve aralarında geçen "kakao" diyaloğu sosyal medyada gündem oldu. Bayrampaşalı esnafın, Arda Turan ile sohbet edip ve vedalaşırlarken 'Uğra da sana kakao yapayım' demesi izleyenleri eğlendirdi.

 

 

Karayel’e samimi itiraflarda bulunan Turan, "Köşeye sıkıştığımı hissedince, basın üstüme geldiğinde, çıkış noktam kalmayınca sabah namazı vakitleri buraya gelirdim. Dedemin arkadaşları olan cami cemaatini tanıdığım için onlarla işkembe çorbası içerdik, bu kültüre ait olmayı çok seviyorum." dedi. Turan’ın çocukken mahallesindeki çıkmaz sokakta kız arkadaşının elini tuttuğu anları anlatırken gözlerinin içi güldü.

 

 

"Çağırdığımda beni koruyabilecek, benimle dertleşebilecek bir sürü kardeşim, arkadaşım var burada..." diyerek doğup büyüdüğü Bayrampaşa’dan bağını koparmadığını söyledi.  Çocukluk anılarından bahseden futbol adamı, bünyesinde yetiştiği ‘Altıntepsi’ klübüne hala destek verdiğini açıkladı. Altıntepsi Kulüp ve Tesis Müdürü Sebahattin Beyler, Arda Turan’ın mahalledeki spor faaliyetlerinin yanı sıra çocukların okul eğitimiyle ilgili yaptıklarını anlattı.