Arda Türkmen İle Melodi Elbirliler İlk Kez Görüntülendi!

Geçtiğimiz günlerde gizli gizli aşk yaşadıkları iddia edilen ünlü şef Arda Türkmen ile Melodi Elbirliler ilk kez yan yana görüntülendiler. 

 

Geçtiğimiz günlerde gizli gizli aşk yaşadıkları iddia edilen ünlü şef Arda Türkmen ile Melodi Elbirliler ilk kez yan yana görüntülendiler. Son dönemde yaptıkları açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şef Arda Türkmen ile sevgilisi ünlü sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler ilk kez yan yana görüntülendiler. 

 

Şef Arda Türkmen ve Melodi Erbirliler bir süredir gizli saklı aşk yaşıyor. İkilinin ilişkisini Melodi Erbirliler'in paylaştığı fotoğraf ele vermişti. Arda Türkmen ve yeni sevgilisi Melodi Erbirliler, ilk kez yan yana görüntülendi. Arda Türkmen ve Melodi Erbirliler ilk kez görüntülendi. Karşısında kameraları gören Türkmen, ilişkisi hakkında konuşmak istemedi. İkili, Arnavurtköy Sahili’ndeki bir mekanda kahvaltı yaptı. Yaklaşık 1.5 saat süren kahvaltı sonrası araçlarına doğru yürüyen ikiliden Türkmen, “Karantina süresince evdeydim, bol bol yemek yaptım. İlişkimizi boş verin, siz bana corononayı sorun” açıklamasını yaptı.