Arianna Hicks Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Arianna Hicks kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Kanadalı şarkıcı Arianna Hicks ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Arianna Hicks kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Arianna Hicks kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Kanadalı şarkıcı Arianna Hicks ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Kanadalı şarkıcı Arianna Hicks ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Arianna Hicks kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

arianna hicks kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Arianna Hicks kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Arianna Hicks kimdir? Arianna Hicks Kanadalı şarkıcı. 25 Ocak 1999 tarihinde Kanada’nın Toronto kentinde doğmuştur. “You Got It Good” ve “Happy Song” singlelarıyla tanınan Kanadalı şarkıcı Instagram’da yaptığı cesur paylaşımlarıyla tanınıyor. 2022 yılı itibariyle 23 yaşındadır. Yay burcudur. Sam Kolder ile aşk yaşamaktadır fakat ilişkisinin devam edip etmediği bilinmektedir.