Arif Verimli'den Cici Ve Cezailer'le İlgili Dikkat Çeken Yorumlar!

Sosyal medyada son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü psikiyatrist Arif Verimli, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Netflix'te yayınlanan Cici ve Gain'de yayınlanan Cezailer ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. 

 

Sosyal medyada son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü psikiyatrist Arif Verimli, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Netflix'te yayınlanan Cici ve Gain'de yayınlanan Cezailer ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü psikiyatrist Arif Verimli, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Netflix'te yayınlanan Cici ve Gain'de yayınlanan Cezailer ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Cici ve Cezailer yapımlarıyla ilgili "Şimdi bitirdim.. "Cici" psikolojik değil psikososyolojik bir filmdir.. Müthiş olmakla beraber en iyi oyuncusu Olgun Şimşek’tir.. "Cezailer" de devam ediyor Gain'de ve en iyi oyuncusu @RizaKocaoglu'dur.. İçten tavsiyemdir.." ifadelerini kullanan Verimli sosyal medyada yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

arif verimli den cici ve cezailer ile ilgili dikkat ceken yorumlar