Arif Verimli'den Sosyal Medyada Gündem Olan Zombi İnsan Konusunda Olay Yorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü psikiyatrist Prof. Dr. Arif Verimli Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Çin'de ve Kolombiya'da kaydedilen zombi insan görüntüleriyle ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü psikiyatrist Prof. Dr. Arif Verimli Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Çin'de ve Kolombiya'da kaydedilen zombi insan görüntüleriyle ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü psikiyatrist Prof. Dr. Arif Verimli Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Çin'de ve Kolombiya'da kaydedilen zombi insan görüntüleriyle ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. 

 

Ben hergün görüyorum!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda dünyada gündem olan zombi insan iddiaları için "Zombi de olsa insan insandır.. İzin alındı mı o görüntüler yayınlanırken? Zombi diye görüntüsü yayılan insanın yüzlercesini ben 45 yıldır görüyorum.." ifadelerini kullanan Verimli sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

arif verimli den zombi insan iddialari icin olay yorum