Arka Sokaklar Aycan Aysel Nur Cin Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Aysel Nur Cin kimdir? Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Aycan karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Aysel Nur Cin ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sık sık merak ediliyor. Peki Aysel Nur Cin kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Aysel Nur Cin kimdir? Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Aycan karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Aysel Nur Cin ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sık sık merak ediliyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Aysel Nur Cin ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sık sık merak ediliyor. Peki Aysel Nur Cin kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

arka sokaklar aycan aysel nur cin kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Aysel Nur Cin kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Aysel Nur Cin kimdir? Başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çeken ve Arka Sokaklar'da Aycan karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Aysel Nur Cin'dir. Güzel oyuncu ilk defa dizi film sektörüne Çocuk dizisiyle başlamıştır. 1994 yılında dünyaya gelen Aysel Nur Cin, Fulya Filazi Oyunculuk Atölyesi'den mezun olmuştur. 1995 yılında İstanbul’da doğan Ayşe, Ege Üniversitesi, Biyokimya bölümünde lisans eğitimi aldığı sırada metabolizma, kanser, biyokimya, nanopartiküller ve antikanser ilaçları üzerine çeşitli çalışmalarda yer aldı. Aynı bölümden yüksek onur derecesi ile mezun oldu. Lisansüstü eğitimine Sabancı Üniversitesi, Moleküler Biyoloji Genetik ve Biyomühendislik bölümünde devam ederek yaşlılık, oksidatif stres ve antioksidan etki üzerine yoğunlaşmak istedi. Alanındaki çalışmaları yakından takip ederken aynı zamanda tiyatro, felsefe, tarih ve doğa sporları ile ilgilenen Ayşe, doktora eğitimine devam ederek daha çok öğrenmeyi ve aklındaki sorulara cevap bulmayı umuyor.