Armağan Çağlayan Ayvalık'ta Balık Fiyatlarına İsyan Etti! Yuh! Çüş!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü yapımcı Armağan Çağlayan Ayvalık'ta bir kilo balığa ödediği ücrete isyan etti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü yapımcı Armağan Çağlayan Ayvalık'ta bir kilo balığa ödediği ücrete isyan etti. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü yapımcı Armağan Çağlayan Ayvalık'ta bir kilo balığa ödediği ücrete isyan etti. 

 

armagan caglayan balik fiyatlarina isyan etti

 

Hepimize yazık! Yuh! Çüş!

 

Yapımcı ve sunucu Armağan Çağlayan, bir kilo barbun balığına verdiği fiyata isyan etti. Armağan Çağlayan, Ayvalık’ta bir kilo barbun balığına verdiği fiyata Instagram hesabından tepki gösterdi. Çağlayan, “Az evvel 1 kilo barbun balığına 500 lira verdim. Ama kabahat bende tabii, ayıklamadan önce ‘Kilosu kaç lira?’ diye sormadım. Ama 1 kilo balık kaç lira olabilir ki? Hem de Ayvalık’ta. Balıklar ayıklanınca almaya gittiğimde satıcı 500 lira deyince, ‘Bırak dalga geçmeyi’ dedim. Ama dalga geçmiyormuş. Hepimize yazık! Yuh! Çüş!” ifadelerini kullandı.