Armağan Çağlayan'dan Ekonomistlere Türk Lirası Sorusu!

Sosyal medyada gündeme dair yaptığı yorumlarla zaman zaman gündem olan ünlü televizyoncu ve yapımcı Armağan Çağlayan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda doların 11.22 seviyesine çıkması üzerine ekonomistlere Türk lirası ve faiz ile ilgili aklındaki soruları yöneltti. 

 

Sosyal medyada gündeme dair yaptığı yorumlarla zaman zaman gündem olan ünlü televizyoncu ve yapımcı Armağan Çağlayan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda doların 11.22 seviyesine çıkması üzerine ekonomistlere Türk lirası ve faiz ile ilgili aklındaki soruları yöneltti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü televizyoncu ve yapımcı Armağan Çağlayan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda doların 11.22 seviyesine çıkması üzerine ekonomistlere Türk lirası ve faiz ile ilgili aklındaki soruları yöneltti. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda doların önlenemez kur yükselişi üzerine açıklamalarda bulunan ünlü televizyoncu "Ekonomistlere Sorum şudur: Her ay açıklanan doğru bile olmadığını düşündüğümüz enflasyonun altında bir faiz ile ,paramı neden TL’de tutayım ben? TL faizi bırakın para kazandırmayı parayı enflasyona karşı korumuyor bile. E o zaman herkes daha çok dövize yönelmez mi?" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım;