Armağan Çağlayan'dan İlginç Rahmi Turan Paylaşımı!

Sosyal medyada yaptığı yorum ve paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü TV yapımcısı Armağan Çağlayan, Twitter sayfasından yaptığı Rahmi Turan paylaşımı ile dikkat çekti. 

 

Sosyal medyada yaptığı yorum ve paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü TV yapımcısı Armağan Çağlayan, Twitter sayfasından yaptığı Rahmi Turan paylaşımı ile dikkat çekti. Önceki gün yayınladığı Cumhurbaşkanının Külliye'ye bir CHP'li siyasetçiyi çağırdığı ve CHP'ye Genel Başkan olsan ülkenin hayrına konuşmasının geçtiğini söyleyen haberi ile Rahmi Turan'ın Twitter'da en çok konuşulan konulardan biri olması üzerine bir paylaşım yapan Çağlayan konuya farklı bir yorum getirdi. 

 

Twitter sayfasından yayınladığı Rahmi Turan paylaşımında "Rahmi Turan Tan Gazetesi’nin genel yayın yönetmeni değil miydi? Tan gazetesi attığı manşetler ile olay olurdu. En unutulmaz manşet “Okan’ınkini yiyen ölür” manşetiydi. Aklınıza gelen değil! Okan’ın yumruğunu yiyen ölüyormuş, kavga çıkmış, Okan bir vurmuş, öldürmüş!" ifadelerini kullanan ünlü TV yapımcısı bu paylaşımı ile sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte Armağan Çağlayan'ın o paylaşımı