ArmaÄŸan ÇaÄŸlayan Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

ArmaÄŸan ÇaÄŸlayan kimdir? Youtube'da yayınladığı içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü prodüktör ArmaÄŸan ÇaÄŸlayan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araÅŸtırılmaktadır. Peki ArmaÄŸan ÇaÄŸlayan kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı? Cevaplar haberimizde..

 

ArmaÄŸan ÇaÄŸlayan kimdir? Youtube'da yayınladığı içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü prodüktör ArmaÄŸan ÇaÄŸlayan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araÅŸtırılmaktadır. Son dönemde yaptığı gündem paylaşımlarıyla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü prodüktör ArmaÄŸan ÇaÄŸlayan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araÅŸtırılmaktadır. Peki ArmaÄŸan ÇaÄŸlayan kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı? Cevaplar haberimizde..

 

armagan caglayan kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

ArmaÄŸan ÇaÄŸlayan kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı?

 

"Pop Star" adlı yarışmada jüri olarak görev alan televizyon programı yapımcısı, köÅŸe yazarı. ArmaÄŸan ÇaÄŸlayan, 8 Nisan 1966'da Kocaeli'nin Hereke ilçesinde doÄŸdu. ÇocukluÄŸu ve gençliÄŸi Hereke'de geçen ÇaÄŸlayan, liseyi bitirdikten sonra Ä°stanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde eÄŸitimine devam etti. Yaptığı yorumlar ve sivri çıkışlarıyla dikkat çeken ArmaÄŸan ÇaÄŸlayan, 8 Nisan 1966 tarihinde doÄŸdu. Lisans eÄŸitimini Ä°stanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde, yüksek lisans eÄŸitimini ise Ä°stanbul Üniversitesi Uluslararası Ä°liÅŸkiler bölümünde tamamladı, yine aynı üniversitede Ä°ÅŸletme Fakültesi Yönetim Organizasyon Anabilim Dalı’nda doktora programına baÅŸladı. Asıl mesleÄŸi avukatlık olan ancak kendisine bambaÅŸka bir yol çizen ArmaÄŸan ÇaÄŸlayan’ın hayatı MedYapım’da iÅŸe baÅŸlamasıyla deÄŸiÅŸti. Hazırlık elemanı olarak iÅŸe baÅŸlayan ArmaÄŸan ÇaÄŸlayan, kısa süre içerisinde editörlüÄŸe kadar yükseldi. Popstar yarışmasıyla ismini geniÅŸ kitlelere duyuran ArmaÄŸan ÇaÄŸlayan’ın Bülent Ersoy Show, Huysuz Show, Hülya AvÅŸar Show, Åžans Kapıyı Çalınca, Åžahane Pazar, Kim 500 Milyar Ä°ster, Ünlüler ÇiftliÄŸi gibi birçok baÅŸarılı yapımda imzası bulunuyor. ArmaÄŸan ÇaÄŸlayan, 2003 yılında ise Popstar yarışmasının jüri üyesi olarak kamera arkasından ekran önüne hızlı bir geçiÅŸ yaptı. Bazı markaların reklamı için ekran karşısına geçen ArmaÄŸan ÇaÄŸlayan, Belalı Baldız ve Ä°mkansız AÅŸk adlı dizilerde konuk oyuncu olarak oyunculuk yeteneÄŸini gösterme fırsatı buldu. 2004-2005 yılları arasında Hürriyet gazetesinin Kelebek ekinde köÅŸe yazarlığı yapmaya baÅŸladıktan bir süre sonra çeÅŸitli röportajlara da imzasını attı. Esquire ve Dishy dergisinde de faaliyet gösterdi.

 

"Son Ütücü", "Deniz Akkaya ile Top Model Türkiye" ve "Büyük Teklif" adlı programların yapımcılıklarını üstlendi. 2006 yılı yaz döneminde Star TV ekranlarında “Son Ütücü” adlı talk show programını yaptı.2006 yılının bitmesiyle birlikte D Productions’taki görevinden ayrıldı ve “Son Ütücü” programı da ekranlara veda etti. Akademik anlamdaki kariyerini sürdüren ArmaÄŸan ÇaÄŸlayan, Ä°stanbul Kültür Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesinde araÅŸtırma görevlisi olarak Ä°letiÅŸimde Yaratıcılık dersi ve Beykent Üniversitesi Ä°letiÅŸim Fakültesinde, Halkla Ä°liÅŸkiler ve Reklamcılık ile Görsel Ä°letiÅŸim bölümlerinde öÄŸretim görevlisi olarak ders vermiÅŸtir.