'Aşk Sanatı'nın Başrolünde Esra Bilgiç Var!

Bu yıl 76. düzenlenen Cannes Film Festivalinin  kırmızı halısında Özlem Süer imzalı muhteşem kıyafeti ve Messika’nın özel takılarıyla herkesin gözünü kamaştıran ünlü oyuncu Esra Bilgiç Fenoreporter’dan Müjdat Kavas’la sohbetinde yeni projelerle ilgili birçok ipucu verdi.

 

Özel Haber : Müjdat Kavas / Cannes

esra bilgic ten yeni proje mujdesi 19 haziran da prag ta sete cikiyoruz

 

''Aşk Sanatı'' GELİYOR.....

 

Netflix için ''AŞK SANATI'' adlı sinema filmine  imza atmaya hazırlanan Esra Bilgiç 17 Haziran’da kamera karşısına geçiyor. . İstanbul ve Prag’ta yapılacak çekimler için kalabalık bir ekiple Çek Cumhuriyetine  gidecek olan ''Bilgiç'' herşeyin mükemmel olması için ince eleyip sık dokuyor.. Projede Birkan Sokullu ve Fırat Tanış ile birlikte rol alacak olan oyuncu  Prag’taki çekimler tamamlanınca İstanbul’da çekimlere devam edecek. Netflix için hazırlanan sinema filminin ismi "Aşk Sanatı"nın yönetmen koltuğunda Recai Karagöz oturuyor. Yapımcılığını ise O3 Medya üstlenmiş durumda. 

 

esra bilgic ten yeni proje mujdesi 19 haziran da prag ta sete cikiyoruz

 

ATATÜRK PROJESİ 29 EKİM'DE YAYINLANACAK...

 

Disney Plus’ta Atatürk projesinde yer alan oyuncunun bu projesi 29 Ekim 2023’te Cumhuriyet’imizin 100. yılında yayınlanacak.

 

ORGANİZE İŞLER'İN ÇEKİMLERİ ÖNÜMÜZDEKİ YAZ....

 

BKM ile “Organize İşler” projesi için el sıkışan oyuncu  ilk etapta bunun dizi olarak kurgulandığını ama oyuncuların çekim takvimine göre film de olma ihtimali olduğunu dile getirdi. Aktarılan bilgiye göre bu proje bir sonraki seneye kalırken muhtemelen Netflix'te yayınlanacak. 

 

BU SEZON EKRANLARA DÖNECEKMİ ?

 

Bilgiç tarafında ana akım medyada değerlendirme süreci devam ederken, birçok senaryo geldiğini ve hergün sayfalarca senaryo okuduğunu belirtirken hangi kanalda ve hangi projede oynayacağına henüz karar verilmiş değil.