Aşk Taktikleri 2 Yolda! İlk Filmin Başarısı Önünü Açtı!

Netflix'te yayınlanan başrollerinde Demet Özdemir ile Şükrü Özyıldız'ın oynadığı Aşk Taktikleri filmi tüm dünyada izlenme rekorları kırınca, filmin yapımcıları ikinci film için kolları sıvadı. 

 

Netflix'te yayınlanan başrollerinde Demet Özdemir ile Şükrü Özyıldız'ın oynadığı Aşk Taktikleri filmi tüm dünyada izlenme rekorları kırınca, filmin yapımcıları ikinci film için kolları sıvadı. Netflix'te yayınlanan yerli yapımlar tüm dünyada büyük beğeni toplamaya devam ederken, başrollerinde Demet Özdemir ile Şükrü Özyıldız'ın oynadığı Aşk Taktikleri filmi tüm dünyada izlenme rekorları kırınca, filmin yapımcıları ikinci film için kolları sıvadı.  

 

ask taktikleri 2 yolda calismalar basladi

 

Ne yaptın Demet!

 

Güzel oyuncu Demet Özdemir'in karizmatik oyuncu Şükrü Özyıldız ile başrolünü paylaştığı Netflix'te yayınlanan "Aşk Taktikleri" filmi tüm dünyada rekor kıran yapımların arasına girdi. Bu başarıdan dolayı yapımcı şirket, hemen devam filmi için çalışmalara başladı.

 

Öte yandan haziran ayında Türkiye pazarına girecek olan Disney Plus'ın marka yüzü ve tanıtım elçisi olan Demet Özdemir, "Aşk Taktikleri 2" filmi için Disney Plus'tan özel izin aldı. Başarılı oyuncu Disney Plus'ta yayınlanacak olan "Dünyayla Benim Aramda" dizisinde başrolleri Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan ile paylaşıyor. Hummalı bir çalışma döneminin arasında Oğuzhan Koç ile bu yaz dillere destan bir düğünle dünyaevine girecek olan güzel oyuncunun sevenleri, sosyal medyadan "Yok artık Demet, ne yaptın sen? Bu kadar yoğun tempoda gelinlik bile seçilemez." şeklinde yorumlar yaptılar.