Aşk Ve Umut Melodi Aleyna Al Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Aşk ve Umut Melodi Aleyna Al kimdir? Kanal D'de yayınlanan Aşk ve Umut dizisinde canlandırdığı Melodi karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Aleyna Al ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Aleyna Al kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Aşk ve Umut Melodi Aleyna Al kimdir? Kanal D'de yayınlanan Aşk ve Umut dizisinde canlandırdığı Melodi karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Aleyna Al ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Aleyna Al kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

ask ve umut melodi aleyna al kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Aşk ve Umut Melodi Aleyna Al kimdir?

 

Aleyna Al kimdir? Aleyna Al 9 Şubat 2006 tarihinde dünyaya gelmiştir. Günümüzde 17 yaşındadır. Kova burcudur. Annesinin ismi Meral Çalışır Al'dır. Yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi’nde tamamlamıştır. Kariyerine Medya Stil Film Yapım’ın bünyesinde devam etmektedir. Instagram’da aleyhl ismiyle paylaşımlarına devam eden Aleyna Al’ın bu mecrada 3923 takipçisi bulunmaktadır. Daha önce Aşk Yeniden, Fazilet Hanım ve Kızları, Şahsiyet, Savaşçı gibi yapımlarda rol almıştır.