Aşk Ve Umut Zeynep Eda Elif Başlamışlı Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Aşk ve Umut Zeynep Eda Elif Başlamışlı kimdir? Kanal D'de yayınlanan Aşk ve Umut dizisinde canlandırdığı Zeynep karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Eda Elif Başlamışlı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Eda Elif Başlamışlı kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Aşk ve Umut Zeynep Eda Elif Başlamışlı kimdir? Kanal D'de yayınlanan Aşk ve Umut dizisinde canlandırdığı Zeynep karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Eda Elif Başlamışlı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Eda Elif Başlamışlı kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

ask ve umut zeynep eda elif baslamisli kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Aşk ve Umut Zeynep Eda Elif Başlamışlı kimdir?

 

Eda Elif Başlamışlı kimdir? Eda Elif Başlamışlı 19 Nisan 1997 tarihinde dünyaya gelmiştir. Günümüzde 26 yaşındadır. Ankara’da doğan oyuncu yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Daha önce Hep Yek 2, Darısı Başımıza, Hercai, İncir Ağacı gibi yapımlarda rol almıştır. Instagram’da baslamislieda ismiyle paylaşımlarına devam eden Eda Elif Başlamışlı’nın bu mecrada 45K takipçisi bulunmaktadır. Kariyerine Umut Sakallı’nın menajerliğinde sürdürmektedir.