Aşka Düşman Adem Sermet Yeşil Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Aşka Düşman Adem Sermet Yeşil kimdir? TV8'de yayınlanan Aşka Düşman dizisinde canlandırdığı Adem karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Sermet Yeşil ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Sermet Yeşil kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Fenoreporter - TV Haberleri Servisi

 

Aşka Düşman Adem Sermet Yeşil kimdir? TV8'de yayınlanan Aşka Düşman dizisinde canlandırdığı Adem karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Sermet Yeşil ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Sermet Yeşil kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

aska dısman adem sermet yesil kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Aşka Düşman Adem Sermet Yeşil kimdir? 

 

Sermet Yeşil kimdir? Sermet Yeşil 25 Mayıs 1977 tarihinde dünyaya gelmiştir. Günümüzde 47 yaşındadır. Yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Eğitimini Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarında tamamlamıştır. Daha önce Hayatımın Şansı, Payitaht Abdülhamid, Çukur, gibi yapımlarda rol almıştır.