Asla Rahatsızlık Duymadım!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Selen Görgüzel Alkan, önceki gün tiyatro oyunu "Seviyorsan Git Ayrıl Bence"'de rol arkadaşıyla öpüşürken, bu durum eşi Hamdi Alkan'a soruldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Selen Görgüzel Alkan, önceki gün tiyatro oyunu "Seviyorsan Git Ayrıl Bence"'de rol arkadaşıyla öpüşürken, bu durum eşi Hamdi Alkan'a soruldu. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Selen Görgüzel Alkan, önceki gün tiyatro oyunu "Seviyorsan Git Ayrıl Bence"'de rol arkadaşıyla öpüşürken, bu durum eşi Hamdi Alkan'a soruldu.  

 

Selen Görgüzel Alkan, "Seviyorsan Git Ayrıl Bence" adlı tiyatro oyununda rol arkadaşı İrfan Kangı ile öpüştü. Sahne öncesinde Kangı, Selen Görgüzel'in eşi Hamdi Alkan'dan izin almıştı. Hamdi Alkan, sessizliğini Posta'dan Alev Gürsoy Cimin'e bozdu. Alkan “Asla rahatsızlık duymadım, kıskanılacak bir durum da yok. Eşim bir oyuncudur; bu da bir tiyatro oyunudur ve gereken neyse o yapılmıştır yani eşim gereğini yapmıştır.” dedi.

 

asla rahatsizlik duymadim