Aslı Ateş Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Aslı Ateş kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Aslı Ateş ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Peki Aslı Ateş kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Aslı Ateş kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Aslı Ateş ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Aslı Ateş ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Peki Aslı Ateş kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

asli ates kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Aslı Ateş kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir?

 

12 Ağustos 1995 yılında İstanbul’da doğan ünlü sosyal medya fenomeni Aslı Ateş güzelliğiyle sosyal medyada adından sık sık söz ettiriyor. Sanat ile iç içe bir geçmişi bulunan ünlü sosyal medya fenomeni lise zamanlarında güzel sanatlar lisesinde okuyarak 4 yıl boyunca piyano, keman ve opera ana sanat dalı üzerine eğitim gördü. 2 yıl boyunca TRT Gençlik Korosunda korist olarak görev aldı. Müziği ve operayı çok sevmesine rağmen üniversite için farklı bir meslek dalı tercih etmek istedi ve Yeditepe Üniversitesi Moda ve Tekstil Tasarımı bölümünde 4 yıl lisans eğitimimi tamamladı. 2019 yılında mezun oldu. Aslan burcudur.



Etiketler: