Aslı Bekiroğlu 'Ben Bir Dizide Oynatırdım Bu Kızı' Paylaşımı Sonrası Konuştu! 'Espri Amaçlı Yazmıştım!'

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu önceki gün görüntülenirken geçtiğimiz günlerde çok konuşulan paylaşımıyla ilgili konuştu.

 

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu önceki gün görüntülenirken geçtiğimiz günlerde çok konuşulan paylaşımıyla ilgili konuştu.

 

Milliyet gazetesinden Mesut Yılmaz'ın haberine göre; Aslı Bekiroğlu önceki gün Bebek'de görüntülendi. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyasında paylaştığı fotoğrafının altına "Ben bir dizide oynatırdım bu kızı" diye yorumda bulunan oyuncu konuyu hatırlatan muhabirlere yanıt verdi. İlk oyunculuk deneyimini 2015 yılında yayımlanan Adı Mutluluk dizisi ile yaşayan, 'Beni Böyle Sev', 'İkimizin Yerine', 'Gülümse Yeter', 'Yol Arkadaşım', 'Jet Sosyete' gibi projelerde rol alan 28 yaşındaki güzel oyuncu Aslı Bekiroğlu, geçtiğimiz ay Bebek’te objektiflere takılmıştı. Köpeklerini gezdirmeye çıkaran ünlü isim, kendisini görüntüleyen gazetecilere “Ana yüreği” diyerek köpeklerine olan sevgisini dile getirmişti.

 

"SESİME GÜVENİYORUM”

 

Oyunculuktaki başarısını müzik alanını taşımak istediğini ifade eden Bekiroğlu, şarkı çıkarmak istediğini açıklamıştı. Sesine güvendiğini söyleyen Bekiroğlu, şu ifadeleri kullanmıştı: Şarkı yazıp söylemek istiyorum. Sesime güveniyorum. 6 sene konservatuvar okudum. Kendi kendime şarkı sözleri yazmıştım. Bestelenmedi, duruyorlar. Geceleri arkadaşların arasında söylüyorum.

 

PAYLAŞIMI ÇOK KONUŞULDU

 

Son olarak geçtiğimiz sene 'Biricik Sevgilim' adlı filmde rol alan Aslı Bekiroğlu, 1 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşım ile gündeme gelmişti: Ben bir dizide oynatırdım bu kızı ama siz bilirsiniz tabi… Aslı Bekiroğlu önceki gün Bebek'de görüntülendi. Köpeği ile yürüyüş yapan oyuncu "Ben de bir değişiklik yok, köpeğimi gezdiriyorum, sporumu yapıyorum" dedi.

 

asli bekiroglu ben bu dizide oynatirdim bu kizi paylasimina aciklik getirdi

 

"İYİ BİR İŞLE EKRANLARDA OLACAĞIM”

 

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyasından paylaştığı fotoğrafının altına 'Ben bir dizide oynatırdım bu kızı' diye yorumda bulunan oyuncu konuyu hatırlatan muhabirlere "Esprisine yazılmış bir şeydi. Zaten senaryolar var ve okuyorum, iyi bir iş ile ekranlarda olacağım"  diye cevap verdi.