Aslı Bekiroğlu Gönlünü Sinan Sicimoğlu'na Kaptırdı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu gönlünü meslektaşı Sinan Sicimoğlu'na kaptırdı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu gönlünü meslektaşı Sinan Sicimoğlu'na kaptırdı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu gönlünü meslektaşı Sinan Sicimoğlu'na kaptırdı. 

 

asli bekiroglu gonlunu sinan sicimoglu na kaptirdi

 

Aslı Bekiroğlu ile Sinan Sicimoğlu yeni bir aşka yelken açtılar!

 

asli bekiroglu gonlunu sinan sicimoglu na kaptirdi

 

Habertürk'te yer alan habere göre; Aslı Bekiroğlu, kendisi gibi oyuncu olan Sinan Sicimoğlu ile yeni bir aşka yelken açtı. Bekiroğlu ile Sicimoğlu, birlikteliklerini katıldıkları bir düğünde çekildikleri fotoğraflarla ilan etti. Geçtiğimiz yıl DJ Tayfun Karaduman ile birlikteliğini sonlandıran oyuncu Aslı Bekiroğlu, gönlünü meslektaşı Sinan Sicimoğlu'na kaptırdı. Sinan Sicimoğlu ile bir düğüne katılan Aslı Bekiroğlu, sevgilisiyle birlikte objektif karşısında poz verdi. Çekilen fotoğrafları sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşan Aslı Bekiroğlu ve Sinan Sicimoğlu, böylelikle birlikteliklerini ilan etmiş oldu.