Aslı Bekiroğlu'ndan İhanet Açıklaması! Çağrı Telkıvıran'ın İhaneti Mi Var? İşte Açıklama!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu, önceki gün objektiflere yansırken, Çağrı Telkıvıran ile ayrılık gerekçesi olarak gösterilen ihanet iddiaları hakkında konuşurken dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu, önceki gün objektiflere yansırken, Çağrı Telkıvıran ile ayrılık gerekçesi olarak gösterilen ihanet iddiaları hakkında konuşurken dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu, önceki gün objektiflere yansırken, Çağrı Telkıvıran ile ayrılık gerekçesi olarak gösterilen ihanet iddiaları hakkında konuşurken dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

İhanete mi uğradı?

 

Kubilay Aka ile el ele görüntüleri ortaya çıkan Aslı Bekiroğlu, sevgilisi çağrı Telkıvıran ile ayrılık kararı aldı. Çağrı Telkıvıran da ayrıldıktan kısa bir süre sonra Biran Damla Yılmaz ile yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu, Çağrı Telkıvıran'la ayrılığı hakkında konuştu. "İhanet" haberleri hakkında konuşan Bekiroğlu, "Biz 1 ay önce ayrılmıştık. Bu bilinmediği için öyle düşünüldü. Tatlı tatlı, severek ayrıldık." dedi.

 

asli bekiroglu ndan cagri telkiviran ve ihanet aciklamasi ne dedi