Aslı Bekiroğlu'ndan Yıllar Sonra İnternete Sızdırılan Çıplak Fotoğrafları İle İlgili Açıklama!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu, önceki gün Exxen'de yayınlanan Konuşanlar programına konuk olurken, yıllar sonra internete sızdırılan çıplak fotoğrafları ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu, önceki gün Exxen'de yayınlanan Konuşanlar programına konuk olurken, yıllar sonra internete sızdırılan çıplak fotoğrafları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu, önceki gün Exxen'de yayınlanan Konuşanlar programına konuk olurken, yıllar sonra internete sızdırılan çıplak fotoğrafları ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

 

Güzel oyuncu Aslı Bekiroğlu, geçtiğimiz yıllarda internete sızdırılan çıplak fotoğraflarıyla ilgili katıldığı programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bekiroğlu, "Buraya gelmeden arkadaşımla konuştuk, kötü hikaye olarak ne anlatabilirim diye. Arkadaşımda dedi yazsınlar internete Aslı Bekiroğlu diye orada her şey çıkıyor" ifadeleriyle dikkat çekti. Bir dönem çıplak fotoğraflarının internete sızdırılmasıyla gündeme gelen Aslı Bekiroğlu, o dönem sıkıntılı günler yaşamıştı. Aslı Bekiroğlu o dönem sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada fotoğrafları paylaşanlar ve buna imkan sağlayanlar hakkında dava açacağını söyledi ve kötü niyetli kişilere prim verilmemesini istemişti. 'Konuşanlar' programında çıplak fotoğraf açıklamalarıyla yeniden gündeme gelen Aslı Bekiroğlu, 'kötü hikaye' olarak adlandırdığı olayla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bunun üzerine Hasan Can Kaya, "Çok karaktersiz bir şey söyleyeceğim. Sen gelmeden internete yazdık, baktık" diyerek programda herkesin gülmesine neden oldu.