Aslı Bekiroğlu Sevgilisi Taykun Karaduman İle İlk Kez Görüntülendi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu ile sevgilisi Taykun Karaduman sosyal medyada aşklarını ilan ettikten sonra ilk kez Bebek'te bir kafede görüntülendiler. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu ile sevgilisi Taykun Karaduman sosyal medyada aşklarını ilan ettikten sonra ilk kez Bebek'te bir kafede görüntülendiler. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu ile sevgilisi Taykun Karaduman sosyal medyada aşklarını ilan ettikten sonra ilk kez Bebek'te bir kafede görüntülendiler. 

 

İlk kez görüntülendiler!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu ile sevgilisi Taykun Karaduman sosyal medyada aşklarını ilan ettikten sonra ilk kez Bebek'te bir kafede görüntülendiler. Hürriyet’ten Sayit Durmaz’ın haberine göre; Aslı Bekiroğlu ve DJ Taykun Karaduman, sosyal medya hesaplarında paylaştıkları fotoğraflarla aşklarını ilan etmişti. Çift, ilk kez önceki gün Bebek’teki bir kafede görüntülendi.