Aslı Enver'den Evlilik Sonrası Hamilelik Sorularına Yanıt! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Aslı Enver, evliliğinin ardından ilk kez sorulan hamilelik sorusuna verdiğini yanıt ile gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Aslı Enver, evliliğinin ardından ilk kez sorulan hamilelik sorusuna verdiğini yanıt ile gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Aslı Enver, evliliğinin ardından ilk kez sorulan hamilelik sorusuna verdiğini yanıt ile gündem oldu. 

 

1 ay önce evlenen Aslı Enver, ilk kez evlilik sonrası konuştu. Hamile olduğu söylenen Enver'in verdiği yanıt herkesi şaşırttı. "Bana biraz zaman verin" diyen ünlü oyuncu geçen günlerde de karnını gizleyip poz vermişti. Bakın Aslı Enver evlilik sonrası neler dedi? İş insanı Berkin Gökbudak ile ani bir kararla elenen Aslı Enver, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Hayranlarını şaşırtan ünlü oyuncunun hamile olduğu da iddia edilmişti. 1 aydır ekranlardan uzak duran Aslı Enver, ilk kez evliliği ve hamileliği hakkında konuştu.

 

ASLI ENVER'DEN HAMİLELİK AÇIKLAMASI

 

Murat Boz ile uzun süren ilişkisini sonlandıran Aslı Enver, ani bir kararla Berkin Gökbudak ile evlenme kararı aldı. Evlenme kararının nedenin ise hamilelik olduğu iddia edildi. Hamilelik iddiaları hakkında şaşırtan bir yorum yapan Aslı Enver, kendisine sorulan soruya utangaç yanıtlar vermesi gözlerden kaçmadı. İlk kez evli olarak konuşan Aslı Enver, hamilelik sorusuna "Çok yeni bir konu, bana biraz zaman verirseniz daha rahat konuşurum" dedi.