Aslı Enver'den Kızı Elay İle Yeni Paylaşım! Gündem Oldu!

Son dönemde rol aldığı yapımlarla ve yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Aslı Enver kızı Elay ile yaptığı paylaşımla takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Son dönemde rol aldığı yapımlarla ve yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Aslı Enver kızı Elay ile yaptığı paylaşımla takipçilerinden yoğun ilgi gördü. Son dönemde rol aldığı yapımlarla ve yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Aslı Enver kızı Elay ile yaptığı paylaşımla takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Berkin Gökbudak ile geçtiğimiz sene dünyaevine giren ünlü oyuncu Aslı Enver, iki ay önce ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Şimdilerde tüm vaktini bebeğine ayıran Enver, sosyal medya hesabından kızıyla birlikte yeni bir paylaşım yaptı. Aslı Enver, geçtiğimiz kasım ayında iş insanı Berkin Gökbudak ile sessiz sedasız nikah masasına oturmuş; nikahtan sonra Enver'in hamile olduğu öğrenilmişti. Aslı Enver-Berkin Gökbudak çifti, 4 Temmuz'da sağlıklı bir şekilde kucaklarına aldıkları kızlarına Elay adını vermişti.

 

asli enver den kizi elay ile yeni paylasim

 

"HOŞ GELDİN ELOŞ’UM"

 

Ünlü isim, kızının doğumunu duyurduğu gönderisine, "Benim güzel ailem... 4 Temmuz 2023... Hayatımın en özel günü... Ziyarete gelen, arayan, mesaj gönderen herkese yürekten teşekkürler. Mutlu, huzurlu, bol kahkahalı büyütebilmek dileğiyle... Hoş geldin Eloş'um..." mesajını yazmıştı.

 

“YENİ PAYLAŞIM”

 

Şimdilerde vaktini kızıyla ilgilenerek geçiren Aslı Enver, son olarak 6.5 milyon takipçisi bulunan sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla adından söz ettirdi. Minik kızıyla kamera karşısına geçen güzel oyuncu, bebeğini kucağında taşıdığı anları Instagram sayfasının hikayeler bölümünden paylaştı. 39 yaşındaki ünlü ismin bu paylaşımı, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.



Etiketler: