Aslı Enver'den Özcan Deniz Açıklaması!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Aslı Enver, Instagram sayfasından evliliğini bitirmekle suçlandığı İstanbullu Gelin dizisinde 3 sene boyuncu birliktle çalıştığı rol arkadaşı Özcan Deniz ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Aslı Enver, Instagram sayfasından evliliğini bitirmekle suçlandığı İstanbullu Gelin dizisinde 3 sene boyuncu birliktle çalıştığı rol arkadaşı Özcan Deniz ile ilgili açıklamalarda bulundu. Son dönemde Murat Boz ile ayrılığıyla gündeme gelen ünlü oyuncu Instagram sayfasından evliliğini bitirmekle suçlandığı İstanbullu Gelin dizisinde 3 sene boyuncu birliktle çalıştığı rol arkadaşı Özcan Deniz ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Sabahtan beri izlediğim haberlere çok kırgın ve sinirliyim. Üç yıl mesai yaptığım benim açımdan sadece çalışma arkadaşım olan Özcan Deniz'in evliliğini bitirmekle suçlanıyorum. Hiç bir zaman böyle birşey olmadı ve olmayacak. Yazık! Çok ayıp. Ne münasebet!" ifadelerini kullanırken, bu paylaşımı ile sosyal medyada takipçilerinden yoğun destek gördü. 

 

 

Not: Fotoğraf Aslı Enver'in Instagram sayfasından alınmıştır.