Aslı Enver Eşi Berkin Gökbudak İle İlk Kez Görüntülendi! Hadi Beni Öv!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Aslı Enver önceki gün yeni evlendiği eşi Berkin Gökbudak ile ilk kez görüntülenirken, dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Aslı Enver önceki gün yeni evlendiği eşi Berkin Gökbudak ile ilk kez görüntülenirken, dikkat çeken ifadeler kullandı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Aslı Enver önceki gün yeni evlendiği eşi Berkin Gökbudak ile ilk kez görüntülenirken, dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Hadi beni öv biraz!

 

Hürriyet’ten Sayit Durmaz’ın haberine göre; Aslı Enver ve Berkin Gökbudak, önceki gün Caddebostan’daydı. Bebek bekleyen çift, sorular karşısında “Her şey çok yeni. Anne babaların vardır ya hani bir kuralı; çocuk için konuşmamak lazım” dedi. Enver’e Gökbudak’ın 8 yaşındaki oğlu Demir’le arasının nasıl olduğu soruldu.  Oyuncu, “O da çok tatlı. Her şey çok iyi” demekle yetindi. Berkin Gökbudak’a da “Aslı Hanım’ın oyunculuğunu nasıl buluyorsunuz?” sorusu yöneltildi. O sırada araya giren güzel oyuncu, eşine gülerek “Hadi biraz beni öv” dedi. Gökbudak soruya şöyle yanıt verdi: “Gurur duyuyorum Aslı’yla. Önceden de takip ediyordum. Çok başarılı bir oyuncu.