Aslı Enver'i Gülümseten Önder Öztarhan Sorusu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Aslı Enver önceki gün Etiler'de objektiflere yansırken Önder Öztarhan ile ilgili sorulan soruya gülümseyerek yanıt verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Aslı Enver önceki gün Etiler'de objektiflere yansırken Önder Öztarhan ile ilgili sorulan soruya gülümseyerek yanıt verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Aslı Enver önceki gün Etiler'de objektiflere yansırken Önder Öztarhan ile ilgili sorulan soruya gülümseyerek yanıt verdi. 

 

Gülümseten soru!

 

Aslı Enver (37) ile iş insanı Önder Öztarhan (49), dört aydır gözlerden uzak şekilde aşk yaşıyor. Geçtiğimiz günlerde baş başa çıktıkları yemekte birliktelikleri belgelenen ikiliden Enver, Etiler’de objektiflere yansıdı. Neşesinin yerinde olduğu gözlenen ve "Aşk yaradı" yorumu yapılan ünlü oyuncu, birlikte Çeşme tatiline çıktığı Önder Öztarhan sorularıyla karşılaştı. Uzun süredir ekranlardan uzak olan başarılı oyuncu, basın mensuplarının "Yüzünüz gülüyor, ilişki yaradı size galiba” yorumuna ise gülerek “Çok teşekkür ederim” dedi ve arabasına binip, evinin yolunu tuttu.

 

asli enver e gulumseten onder oztarhan sorusu