Aslı Enver İle Kerem Tunçeri Aşk Mı Yaşıyor?

Geçtiğimiz yaz Murat Boz ile 4 senelik ilişkisini sonlandıran ünlü oyuncu Aslı Enver, gönlünü eski basketbolcu Kerem Tunçeri'ye kaptırdı. 

 

Geçtiğimiz yaz Murat Boz ile 4 senelik ilişkisini sonlandıran ünlü oyuncu Aslı Enver, gönlünü eski basketbolcu Kerem Tunçeri'ye kaptırdı. Murat Boz ile ayrıldıktan sonra aşk hayatında durağan günler geçiren ünlü oyuncu yaklaşık 1 yıllık yalnızlığına eski basketbolcu Kerem Tunçeri ile son verdi. 

 

Ev Partisinde Tanıştılar! 

 

Yaklaşık bir ay önce arkadaşlarının düzenlediği bir ev partisinde tanışan ünlü çift zamanla aşk yaşamaya başladılar. Korona virüsü salgını nedeniyle kendilerini ayrı ayrı karantinaya alan ünlü çift ilişkilerini şimdilik telefon üzerinden yürütüyor. Karantina süreci boyunca birbirlerini sürekli arayan ikili şimdilik ilişkilerinin duyulmasını istemiyor.

 

Uraz Kaygılaroğlu İle Yakınlaşmışlardı! 

 

Murat Boz ile geçtiğimiz ay ilişkisine nokta koyan ünlü oyuncu daha sonra meslektaşı Uraz Kaygılaroğlu ile yakınlaşmıştı. Bir kaç kez Kaygılaroğlu'yla yemek yiyen ünlü oyuncu ortak bir yön bulamayınca bir daha görüşmeme kararı almıştı.