Aslı Enver İle Kerem Tunçeri Barıştı İddiası! Sosyal Medyada Olay Oldu!

Daha önce sosyal medyada bazı bayanları yazdığı özel mesajları ifşa olduğu için ayrıldıkları iddia edilen ünlü eski basketbolcu Kerem Tunçeri ile Babil dizisinin yıldızlarından Aslı Enver'in yeniden barıştıkları söylentisi sosyal medyada gündem oldu. 

 

Daha önce sosyal medyada bazı bayanları yazdığı özel mesajları ifşa olduğu için ayrıldıkları iddia edilen ünlü eski basketbolcu Kerem Tunçeri ile Babil dizisinin yıldızlarından Aslı Enver'in yeniden barıştıkları söylentisi sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde sürpriz aşk haberleriyle magazin gündemi bir hayli meşgul olurken, daha önce sosyal medyada bazı bayanları yazdığı özel mesajları ifşa olduğu için ayrıldıkları iddia edilen ünlü eski basketbolcu Kerem Tunçeri ile Babil dizisinin yıldızlarından Aslı Enver'in yeniden barıştıkları söylentisi sosyal medyada gündem oldu.

 

Ulakçı internet sitesinin haberine göre; Aslı Enver’in, çapkınlığı yüzünden ilişkisini başlamadan bitirdiği Kerem Tunçeri ile yeniden görüşmeye başladığı iddia edildi. İkilinin, Arnavutköy’deki bir mekanda perdeleri indirtip gizlice yemek yediği söyleniyor. Enver’in konuyla ilgili yorumu ise merak edildi.

 

İşte o iddia;

 

Kerem Tunçeri Aslı Enver